Wie zijn wij

Breuer&Intraval is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau. We onderscheiden ons door onze mensgerichte aanpak en sociale betrokkenheid. En door onze mentaliteit: we voelen ons niet te goed om overal in het land op zoek te gaan naar relevante data. Lees meer over onze werkwijze

We werken voornamelijk in opdracht van overheden, onderwijsinstellingen,  non-profitorganisaties en publiek-private samenwerkingen. Daar bieden we onder andere ondersteuning bij de evaluatie van projecten en beleidsmaatregelen. Ook kun je bij ons terecht voor procesbegeleiding en training & scholing.

Bijzonder is onze nauwe samenwerking met Partoer. Breuer&Intraval is goed thuis in onderwijs, arbeidsmarkt, publiek-private samenwerking en projecten op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. Ook Partoer heeft veel ervaring op het terrein van leefbaarheid en vooral van burgerparticipatie.  Juist die combinatie versterkt elkaar. Bovendien werken we allebei samen met hogescholen en universiteiten.

Meer weten?

Op deze website lees je meer over onze werkgebieden: onderzoek en advies. Ook delen we graag onze bevindingen met je. Heb je vragen of een vraagstuk dat om antwoorden vraagt? We horen graag van je!