Vacature: Word jij onze nieuwe collega-onderzoeker?

Geplaatst: 29-04-2021

Ben jij op zoek naar een afwisselende onderzoeksfunctie bij een maatschappelijk betrokken advies- en onderzoeksbureau? Dan zoeken we jou!

 

Wie zijn wij?

Breuer&Intraval geeft antwoord op maatschappelijke vraagstukken waar de mens centraal staat. Met meer dan 30 jaar ervaring in het veld zijn onze onderzoeken en adviezen van het hoogste niveau. We werken voornamelijk voor overheden, zorginstellingen, non-profitorganisaties en publiek-private samenwerkingen.

Met onze onderzoeken brengen we de situatie in kaart, analyseren en duiden we de data, en rapporteren erover. Daarnaast geven we advies: we helpen oplossingen te creëren, deze vorm te geven en te realiseren. We zijn gespecialiseerd in de thema’s Leefbaarheid & Veiligheid, Zorg & Welzijn, Werk & Participatie en Onderwijs & Ontwikkeling.

We werken intensief samen met onze collega’s van Partoer en RBO onder het motto: impact door samenspel.

Wie zoeken wij?

 • Je voert vooral in teamverband onderzoeken uit (op een breed of specialistisch terrein).
 • Je zorgt voor afbakening en structurering van eigen onderzoekstaken.
 • Je levert een bijdrage aan het opstellen van offertes ten behoeve van het verwerven van (nieuwe) opdrachten.
 • Je coördineert en draagt zorg voor realisatie van samenhangende onderzoeksprojecten die deel uitmaken van een onderzoeksthema.
 • Je neemt deelt aan werkgroepen en projectteams binnen de organisatie.

 Daarnaast

 • Draag je ideeën en informatie helder en correct over, houd rekening met gesprekspartners, toehoorders en lezers, zodanig dat de boodschap bij hen overkomt en wordt begrepen.
 • Overzie je de werkzaamheden, deel je deze planmatig in (acties, tijd, middelen), stel je prioriteiten en bewaak je de voortgang.
 • Werk je mee aan de ontwikkeling van nieuwe toepassingsgebieden, producten of diensten op het gebied van onderzoek en advies.
 • Schrijf en presenteer je makkelijk en ben je klantgericht.
 • Heb je academisch werk- en denkniveau en ook het vermogen om de vertaalslag naar de praktijk te maken.
 • Wil je graag circa 32 uur per week werken en ben je flexibel als het gaat om pieken en dalen en incidentele avond- en weekendklussen.
 • Is het een pré als je naast een sociaal-wetenschappelijke achtergrond ook juridische en/of economische kennis hebt.

Verder zijn we benieuwd waarmee je ons team kunt versterken.

Wat bieden wij?

Werk je bij Breuer&Intraval, dan werk je bij een informele organisatie die zijn medewerkers en het gezamenlijk resultaat centraal stelt. We vinden kennis- en persoonlijke ontwikkeling en korte lijnen belangrijk. We helpen je graag bij het waarmaken van jouw ambities. Wij bieden een contract voor bepaalde tijd en een plek binnen een hecht team waar veel ruimte is voor initiatief, afwisseling, flexibiliteit, zelfstandigheid en uiteraard ook veel plezier.

Interesse?

Ben jij een aanwinst voor ons team? Stuur dan uiterlijk 21 mei 2021 je motivatie en cv naar Marjolein Strampel (marjolein.strampel@breuerintraval.nl ).

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Annelies Kruize, 06 41 42 79 45. Voor vragen over de procedure kun je telefonisch contact opnemen met Marjolein Strampel, 06-27 83 60 06.

Voor meer informatie over ons, kijk op onze websites: www.breuerintraval.nl, www.partoer.nlwww.partoer.nl en www.rbo.nl.

Meer weten?

Op deze website lees je meer over onze werkgebieden: onderzoek en advies. Ook delen we graag onze bevindingen met je. Heb je vragen of een vraagstuk dat om antwoorden vraagt? We horen graag van je!