Vacature: Ben jij onze nieuwe collega-adviseur met onderwijsexpertise?

Geplaatst: 22-04-2021

 

Wie zijn wij?

Breuer&Intraval: een betrokken team van adviseurs, adviseur-onderzoekers en onderzoekers met een diversiteit aan kwaliteiten en ervaring. Een resultaatgericht bedrijf dat samen met de klant, aan de beste oplossingen werkt. We hebben een ‘hands on mentaliteit’ en leveren altijd volgens afspraak. We werken intensief samen met onze collega’s van Partoer en RBO onder het motto: impact door samenspel.

De mens centraal bij maatschappelijke vraagstukken. Daar werken we aan en gaan we voor. Dat doen we met hart, ziel en kennis van zaken. We leveren maatwerk in het brede veld van onderwijs, arbeidsmarkt, zorg en het sociaal-maatschappelijk domein in Noord- Nederland. We werken aan realisatie van maatschappelijke ambities door inzicht, creëren van samenwerking en oplossingen die werken. Daarin zit ook onze visie: samen kom je verder. Dit doen we al ruim dertig jaar.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ervaren adviseur die graag voor en naast de opdrachtgever werkt aan oplossingen van maatschappelijke waarde.
Je bent iemand die
• allround onderwijsexpertise heeft met accent op vo en mbo

• goed op de hoogte is van de actuele onderwijsthema’s; van passend onderwijs tot Leven Lang Ontwikkelen en van leerlingdaling tot aan doelmatigheidsvraagstukken

• niet alleen op het onderwijsdomein inzetbaar is maar ook op meerdere markten thuis is, zoals de arbeidsmarkt

• een goede gesprekspartner is voor besturen/directies en middenkader/beleid en daarin ook een netwerk heeft

• het speelveld overziet en de weg daarin weet te vinden en de juiste processtappen zet

• meerdere rollen en taken kan vervullen. Denk aan adviseur, (verkennend) onderzoeker, procesbegeleider, projectleider en/of kwartiermaker

• in staat is zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau te acteren

Daarnaast:
• schrijf en presenteer je makkelijk en bent klantgericht

• ben je ondernemend, ziet kansen en vertaalt deze commercieel en zelfstandig naar opdrachten

• heb je een relevant netwerk en vind je het leuk om dit te benaderen om werk te genereren

• kun je goed plannen en werk je zelfstandig en resultaatgericht

• heb je een academisch werk- en denkniveau en ook het vermogen om de vertaalslag naar de praktijk te maken

• wil je graag circa 32 uur per week werken en ben je flexibel als het gaat om pieken en dalen en incidentele avondklussen

Verder zijn we benieuwd waarmee je ons team kunt versterken.

 

Wat bieden wij?

Werk je bij Breuer&Intraval, dan werk je bij een informele organisatie die zijn medewerkers en het gezamenlijk resultaat centraal stelt. We vinden kennis- en persoonlijke ontwikkeling, korte lijnen belangrijk en helpen je graag bij het waarmaken van jouw ambities. Wij bieden een contract voor bepaalde tijd en een plek binnen een hecht team met een hands on mentaliteit waar veel ruimte is voor initiatief, afwisseling, flexibiliteit, zelfstandigheid en uiteraard ook veel plezier.

Interesse?

Ben jij een aanwinst voor ons team? Stuur dan uiterlijk 21 mei 2021 je motivatie en cv naar Marjolein Strampel (marjolein.strampel@breuerintraval.nl ).
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Jan Nap, 06 53 25 78 91. Voor vragen over de procedure kun je telefonisch contact opnemen met Marjolein Strampel, 06-27 83 60 06.

Voor meer informatie over ons, kijk op onze websites: www.breuerintraval.nl, www.partoer.nl en www.rbo.nl.

Meer weten?

Op deze website lees je meer over onze werkgebieden: onderzoek en advies. Ook delen we graag onze bevindingen met je. Heb je vragen of een vraagstuk dat om antwoorden vraagt? We horen graag van je!